MD-cut-AllforyourWall.png
CreaLG-signature.png

Een canvas van MuurDecor

Als u besloten heeft een Canvas van MuurDecor in huis te halen, weet dan de Art Print nergens anders te koop wordt aangeboden. U heeft dus een unicum tegen de wand hangen, gefotografeerd op de meest afgelegen plaatsen ter wereld.

Wij werken samen met een bedrijf dat ruim 10 jaar ervaring heeft waarbij zij als marktleider op gebied van canvas doeken gegarandeerd een topproduct afleveren. Ben je toch niet tevreden over jouw foto op doek ? Wij zorgen er altijd voor dat jij tevreden bent als onze klant ! Onze besteltool werkt erg gemakkelijk. Na het kiezen van een werk zie je direct een voorbeeld tevoorschijn komen. Je kunt vervolgens kiezen uit verschillende formaten en uitvoering. Na een paar muisklikken kunnen wij de prachtige foto afdrukken op canvas !

Laat je niet misleiden door een goedkoop product. Er bestaat wel degelijk verschil in kwaliteit.

Voor jouw Muur Decoratie maken wij gebruik van een stevig 300 grams canvas doek van 0,41 mm dik. De canvas foto is gemaakt van linnen en polyester met een waterafstotende coating, vandaar dat het ook wel een foto op linnen wordt genoemd. De foto op linnen wordt strak gespannen op een houten spieraam frame van twee of vier centimeter dik. Dit houten frame is gemaakt van PEFC-gekeurd grenen kwaliteitshout. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod van formaten, van 20 tot 300 cm. Er zijn canvas doeken mogelijk van XXL-formaat en hele kleine doeken. Uiteraard verpakken wij jouw foto canvas heel veilig, want we willen niet dat er iets mee gebeurt.

De foto op linnen heeft een heldere, kleurechte afdruk, dankzij het prachtige witkleurige doek. De inkt die wij gebruiken is recyclebare en geurloze inkt op waterbasis. We werken de canvas foto af met een waterafstotende coating. De opties waar je uit kunt kiezen, zijn als volgt:

 • 20x20cm tot 140x300cm (verschillende formaten mogelijk).

 • vierkant, liggend of staand;

 • 2 of 4 cm frame; (4 cm frames op aanvraag)

 • ophangsysteem tegen lichte meerprijs: kartelhaakje, schroeven en pluggen.

 • ...

Let op: bij de standaardafwerking (uitgetrokken rand) canvas formaten geldt dat je afbeelding aan de zijkant iets wordt opgerekt, om zo je foto op doek mooi te laten doorlopen op de randen.

Laat vandaag nog je werk afdrukken op canvas doek bij MuurDecor !

Kies voor een canvas in een zwevende lijst !

Een baklijst is niet zomaar een lijst voor foto’s, kunstwerken of canvas doeken. Het bijzondere effect van een baklijst is dat het ervoor zorgt dat je foto, kunstwerk of canvasdoek in de lijst blijft ‘zweven’. Daarnaast zorgt de zwevende canvas tevens voor een ruimtelijk effect.

Onze canvas doeken worden standaard geleverd op een spie frame (zie foto links boven). In de product pagina kunt u echter opteren om een tegen meerprijs de canvas te laten produceren in een baklijst. Indien deze optie wordt gekozen, leveren we uw canvas doek netjes ingekaderd in een zwarte baklijst. Indien gewenst kunt u de baklijst ook in natuurhout of wit laten uitvoeren. Geef dit aan in het voorziene "aantekening toevoegen" veld, alvorens uit te checken bij de kassa.

Alu Print op een aluminium plaat voor binnen of buiten !

Onze collectie is tevens leverbaar op een aluminium plaat. De belangrijkste kenmerken van een foto op aluminium met een witte ondergrond zijn dat het zorgt voor een heldere weergave van je foto en dat er geen structuur zichtbaar is op de foto.  De foto met aluminium witte toplaag staat bekend om haar gladde en strakke uitstraling. Het resultaat : een haarscherpe afdruk op aluminium in fantastische kleuren.  Door gebruik te maken van 6 in plaats van 4 kleuren tijdens het printen, wordt er veel meer kleurkracht in onze afdrukken gestopt.

Optioneel kunt u kiezen voor een waterbestendige Alu Print voor buiten. Selecteer 'Alu Print Outside' als uitvoering.

 • 20x15cm tot 100x150cm (verschillende formaten mogelijk).

 • Heldere weergave van je foto;

 • Witte ondergrond.

 • Gladde ondergrond.

 • Geen structuur zichtbaar door de foto

 • Elke Alu Print wordt eerst zorgvuldig gecontroleerd.

 • Kleuren zitten in de waterbestendige coating.

 • Keuze voor binnenshuis of buiten.

 • ...

 

Wij wensen u veel plezier met uw exclusieve wanddecoratie van MuurDecor - CreaVidi.

Gratis Levering vanaf 50€

Shop

Info

Connect

CreaMuru (coming soon)

Creavidi - Vlimmersebaan 6 - 2310 Rijkevorsel - België

BE 0767.057.786 - 0476 347030 - info@creavidi.com

© Copyright by Eddy Torremans

Webdesign by Creavidi