Canvas-sample-1.jpg
Canvas-sample-3-mini.jpg
Zwevende canvas
Original on Transparent-2.png

Een werk van MuurDecor

Als u besloten heeft een werk van MuurDecor in huis te halen, weet dan de Art Print nergens anders te koop wordt aangeboden. U heeft dus een unicum tegen de wand hangen, gefotografeerd op de meest afgelegen plaatsen ter wereld.

Wij werken samen met een bedrijf dat ruim 10 jaar ervaring heeft waarbij zij marktleider zijn op gebied van drukwerk, daarbij gebruik makend van de nieuwste high-tech Canon printers,  waardoor we gegarandeerd een topproduct kunnen afleveren. In ons aanbod kan je de keuze maken tussen hoogwaardig canvas (20mm of 40mm), 3 mm Alu Print (wit of geborsteld), 5 mm acrylplaat, 6 mm forex en zelf white-wash berkenhout. 

Ben je toch niet tevreden over jouw werk ? Wij zorgen er altijd voor dat jij tevreden bent als onze klant ! Onze besteltool werkt erg gemakkelijk. Na het kiezen van een werk zie je direct een voorbeeld tevoorschijn komen. Je kunt vervolgens kiezen uit verschillende formaten en uitvoering. Na een paar muisklikken kunnen wij de prachtige foto afdrukken !

Laat je niet misleiden door een goedkoop product. Er bestaat wel degelijk verschil in kwaliteit.

Voor jouw Muur Decoratie maken wij gebruik van een stevig 300 grams canvas doek van 0,41 mm dik. De canvas foto is gemaakt van linnen en polyester met een waterafstotende coating, vandaar dat het ook wel een foto op linnen wordt genoemd. De foto op linnen wordt strak gespannen op een houten spieraam frame van twee of vier centimeter dik. Dit houten frame is gemaakt van PEFC-gekeurd grenen kwaliteitshout. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod van formaten, van 20 tot 300 cm. Er zijn canvas doeken mogelijk van XXL-formaat en hele kleine doeken. Uiteraard verpakken wij jouw foto canvas heel veilig, want we willen niet dat er iets mee gebeurt.

De foto op linnen heeft een heldere, kleurechte afdruk, dankzij het prachtige witkleurige doek. De inkt die wij gebruiken is recyclebare en geurloze inkt op waterbasis. We werken de canvas foto af met een waterafstotende coating. De opties waar je uit kunt kiezen, zijn als volgt:

 • 20x20cm tot 140x300cm (verschillende formaten mogelijk).

 • vierkant, liggend of staand;

 • 2 of 4 cm frame; (4 cm frames op aanvraag)

 • ophangsysteem tegen lichte meerprijs: kartelhaakje, schroeven en pluggen.

 • ...

Let op: bij de standaardafwerking (uitgetrokken rand) canvas formaten geldt dat je afbeelding aan de zijkant iets wordt opgerekt, om zo je foto op doek mooi te laten doorlopen op de randen.

Laat vandaag nog je werk afdrukken op canvas doek bij MuurDecor !

Kies voor een foto op een zwevende lijst !

Als u nog niet overtuigd bent van onze zeer gunstige prijzen, wat dacht je van een gratis ophangsysteem dat steeds inbegrepen is ? Vergelijk gerust onze lage prijzen/kwaliteits verhouding.

Daarnaast bieden we optioneel een voorgemonteerd luxe ophangframe aan waardoor uw foto het effect genereert alsof het zwevend tegen de muur hangt. Onze luxe voorgemonteerde frames zijn enkel geschikt vanaf maat 40 x 60 en groter en uitsluitend toepasbaar op Alu Print, Acryl (plexi) en Dibond plaat.

Alu Print op een aluminium plaat voor binnen of buiten !

Onze collectie is tevens leverbaar op een aluminium plaat. De belangrijkste kenmerken van een foto op aluminium met een witte ondergrond zijn dat het zorgt voor een heldere weergave van je foto en dat er geen structuur zichtbaar is op de foto.  De foto met aluminium witte toplaag staat bekend om haar gladde en strakke uitstraling. Het resultaat : een haarscherpe afdruk op aluminium in fantastische kleuren.  Door gebruik te maken van 6 in plaats van 4 kleuren tijdens het printen, wordt er veel meer kleurkracht in onze afdrukken gestopt.

Optioneel kunt u kiezen voor een waterbestendige Alu Print voor buiten.

 • 20x15cm tot 100x150cm (verschillende formaten mogelijk).

 • Heldere weergave van je foto;

 • Witte ondergrond.

 • Gladde ondergrond.

 • Geen structuur zichtbaar door de foto

 • Elke Alu Print wordt eerst zorgvuldig gecontroleerd.

 • Kleuren zitten in de waterbestendige coating.

 • Keuze voor binnenshuis of buiten.

 • ...

 

Wij wensen u veel plezier met uw exclusieve wanddecoratie van MuurDecor.

Gratis Levering vanaf 50€