Veelgestelde vragen

Bestellen

Ik heb een product besteld boven het franco leverbedrag, maar moet toch transportkosten betalen.


Waarschijnlijk gaat het om een artikel waarvan de afmetingen groter dan 200 cm zijn. Als dit niet zo is, graag contact met ons op nemen aub.
Hoeveel bedragen de verzendkosten


De verzendkosten bij standaardpakketen voor België en Nederland zijn gratis ! Verzendkosten buiten België en Nederland : Pakket tot 170 cm x 100 cm is 9,95 € Pakket groter dan 170 cmc x 100 cm is 16,95 € Let op : in combinatie met acties of een geldende kortingcode kunnen er verzendkosten worden berekend, ook binnen België en Nederland. In dat geval wordt u dat uiteraard vooraf gemeld aan de kassa voor het uitchecken of betalen. Voor leveringen buiten België of Nederland in combinatie met een kortingcode kunnen verzendkosten afwijken van de hierboven vermelde tarieven.
Ik heb een andere vraag over mijn bestelling.


Neem gerust contact met ons op, wij staan graag tot uw dienst. (+32) (0)476 347030
Mijn kortingcode werkt niet


- Bestaat de code deels uit een hoofdletter O of een cijfer 0. Let op dat dit correct wordt ingevoerd. Het gemakkelijkste kan je de korting code kopieren van de voucher en in het voorziene vak te plakken. Let in dat geval op dat er geen spatie voor- of achter de code wordt geplakt. Het systeem herkent een spatie namelijk als teken. - De code heeft aanvankelijk wel gewerkt maar werkt niet meer na een betaalfout en/of het vroegtijdig afbreken van de betaalprocedure. In dat geval wordt je code doorgaans binnen 30 minuten opnieuw geactiveerd. - Mocht een van bovenstaande problemen niet aan de orde zijn, neem dan aub contact met ons op.
Kan ik mijn bestelling afhalen ?


Helaas niet. Wij werken samen met een producent van kwalitatieve canvasdoeken welke je bestelling rechtstreeks af de drukkerij verzend. Het is niet mogelijk de wanddecoratie af te halen.

Levering

Hoe snel wordt er geleverd ?


Wanddecoratie wordt gewoonlijk binnen 5-7 dagen geleverd. Voor grotere maten vanaf 180 cm kan dit 5-10 dagen zijn.
Wat is de status van mijn bestelling ?


Ga naar de log-in pagina --> log in met je gegevens --> bekijk "mijn bestellingen".
Wat als ik niet thuis ben ?


Onze wanddecoratie wordt geleverd door onze partner DHL. Nadat je een emailbericht van ons hebt ontvangen met de melding dat je fotoproduct is verstuurd, wordt je bestelling binnen ongeveer 2 dagen afgeleverd. Als je niet thuis bent op het moment van aflevering heb je 2 opties.... 1/ De chauffeur van DHL heeft een "niet thuis" bericht achtergelaten. Via de gegevens in dit bericht kun je een nieuwe afspraak maken voor een nieuwe levering. 2/ De chauffeur van DHL heeft een bericht achtergelaten dat je pakket bij je buren werd afgeleverd. Wil je liever niet dat je pakket bij je buren wordt achtergelaten of wil je liever geen nieuwe afspraak maken, kan je bij ons ook opteren om je pakket in een DHL pick-up punt laten bezorgen. Dan kan je je pakket daar afhalen.

Klachten

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over mijn wanddecoratie ?


Wij hopen het natuurlijk niet, maar het kan onverhoopt voorkomen dat je niet tevreden bent over je muurdecor. Wij willen niet liever dan dat jij tevreden bent over je muurdecor product. Daarom willen we ervoor zorgen dat je steeds tevreden bent. Dien je klacht binnen 4 werkdagen bij ons in, zodat we je snel tegemoet kunnen komen.
Het product is beschadigd


1/ Als er sprake is van transportschade, moet je een foto van de beschadiging + de verpakking meesturen. Anders kunnen we de klacht helaas niet behandelen. 2/ Als er sprake is van productieschade, stuur dan een foto van de beschadiging mee. Anders kunnen we de klacht helaas niet behandelen. 3/ Er zitten krassen op mijn acryl. Let op ! Onze acryl - plexi producten worden geleverd met voorziening van een beschermfolie. Het kan dus lijken dat er krassen op zitten. Als je de beschermfolie verwijderd moeten de krassen normaal gezien verdwijnen. Zitten er na de verwijdering nog steeds krassen op de acryl ? Neem dan een foto en stuur ons een email met toevoeging van deze foto aub.
Mijn bestelling is niet compleet geleverd.


1/ Als je het meebestelde ophangsysteem mist, kijk dan nog eens goed tussen de verpakkingsmaterialen. Het is een piepklein pvc zakje waaring het ophangsysteem wordt afgeleverd. Echt niet meegeleverd ? Stuur ons een email met vermelding van het ordernummer aub. 2/ Heb je meerdere muurdecor artikelen besteld en werd slechts een deel daarvan geleverd ? Mogelijk gaat het om 2 verschillende artikelen. In dat geval kan het uitzonderlijk voorkomen dat deze apart worden geleverd. Toch 2 dezelfde artikelen besteld ? Neem contact met ons op via email met vermelding van het ordernummer aub.

Retourbeleid

Ik ben eigenlijk niet tevreden over mijn product en wil er van afzien.


Conform de wetgeving bij verkoop op afstand heb je het recht om je aankoop te retourneren, zonder opgave van motief. Dit geldt voor haast al onze producten behalve op maat bestelde artikelen welke voorzien zijn van een persoonlijke toets zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde tekst of foto. Goederen terug sturen kan maximaal binnen een termijn van 14 dagen (postdatum geld). Het artikel dient in de originele verpakking, ongebruikt, onbeschadigd en kompleet terug gestuurd worden naar CreaVidi - Vlimmersebaan 6 - 2310 Rijkevorsel - België. Indien het artikel niet in de originele verpakking wordt teruggestuurd zonder voorziening van de originele etiketten met barcode, kan er een administratieve kost ingehouden van 30% op de waarde van het artikel. Het is dus belangrijk tijdig actie te ondernemen. Je melding van retourzending via email aan Creavidi over te maken zodat wij je een retourlabel kunnen aanmaken, naar je toesturen dat je vervolgens op het pakket kan bevestigen. Lever vervolgens het pakket in bij een DHL parcelshop. Afhankelijk van de toestand van de retourzending, zullen we binnen 5 dagen nadat het pakket ons bereikt heeft, een passende oplossing bieden. Een nieuw fotoproduct, waardebon of de terugbetaling uitvoeren op je rekening.

Niet gevonden wat je zocht ?

Is je vraag nog steeds niet beantwoord ?


Neem aub contact met ons op : info@creavidi.com