CREAVIDI

Your Vision - Our Mission

10 goede redenen om voor CreaVidi te kiezen

✓ Eénmanszaak waardoor het budget beperkt blijft. 
✓ Goedkope en professionele videograaf. 
✓ Vakkundige aflevering van jullie trouwfilm. 
✓ Kennismakingsgesprek.
✓ Opstellen draaiboek.
✓ Memorycard of USB stick inbegrepen. 
✓ Professionele post-productie in eigen studio. 
✓ Film van ca. 20min  & Trouwclip van ca. 3 min.
✓ Geen reiskosten binnen een straal van 15 km.

Email ons

De eerste afspraak 
Jullie nemen contact met mij op en dit kan via allerlei manieren. Een berichtje via e-mail of via de telefoon. In het eerste contact bespreken we de trouwdatum en vervolgens plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en bespreken we jullie wensen, er zijn namelijk talloze manieren om de bruiloft vast te leggen. Na het kennismakingsgeprek voor de trouwfilm laten jullie weten of jullie de bruiloft door Creavidi Videoprojects willen laten filmen. 
  
Technologie
Gebruik makend van de laatste technologie, wordt er steeds gefilmd met professionele cameras in Full HD. De mogelijkheid bestaat zelfs om in 4K op te nemen tegen meerprijs. Opnames in 4K vergen echter veel geheugen waardoor het nabewerkingsproces veel meer tijd in beslag neemt, wat de meerprijs rechtvaardigt. Het is aanbevolen om de opnames door ons in High Definition op te laten nemen, dus niet in 4K. Dit is voordeliger en het kwaliteitsverschil is amper te zien. 

Voorbereiding
Uw videograaf maakt steeds in onderling overleg vooraf een draaiboek op waarbij u inspraak hebt. Op de dag van de bruiloft zorgt uw videograaf dat hij ruim van te voren op de afgesproken locatie is, vanaf jullie voorbereiding (make-up van de bruid, toekomen bruidegom enz.) zodat niets gemist wordt. Zo heeft hij tevens de tijd om de locatie te verkennen en alles klaar te zetten. Hij zal trachten zichzelf zo veel mogelijk onopvallend op te stellen, zodat jullie ongestoord kunnen genieten van deze bijzondere dag. Na het filmen keert hij huiswaarts om zich te gaan richten op het monteren van de bruidsfilm. 

Nabewerking 
De ruwe opnames worden door Creavidi zorgvuldig in post-productie genomen. Reken hiervoor op een 3-tal weken alvorens het eindproduct wordt afgeleverd op een geheugendrager (SD-card of Memory Stick) inbegrepen in de prijs.  Uw videograaf neemt voor de post-productie uitgebreid zijn tijd en is alleen tevreden als uw film een document wordt die je met plezier en trots zal tonen aan uw vrienden en familie.

Lengte Film
Afhankelijk van het gekozen pakket, is de duur van uw film minstens 10 tot 20 minuten lang. Daarnaast wordt er steeds een korte videoclip geproduceerd van ongeveer 3 minuten, welke u eenvoudig kan delen op sociale media. ​ 

Drone Opnames 
Op verzoek en tegen meerprijs (inbegrepen in het Diamond pakket) kan er gebruik gemaakt worden van opnames met een professionele DJI drone (opnames mogelijk in 4K) op voorwaarde dat het wettelijk toegelaten is én de weersomstandigheden gunstig zijn. ​ 

Trouwpakketten 
Er zijn drie standaard pakketten waar jullie uit kunnen kiezen. Welk trouwfilmpakket past het beste bij jullie? Eigenlijk is de meest belangrijke vraag die jullie jezelf moeten stellen: wat wil ik allemaal gefilmd hebben en wat wil ik allemaal terugzien van onze trouwdag. Ik leg jullie graag uit welke voordelen elk pakket heeft.

Videograaf Bruiloft prijzen
De mooiste en blijvende herinnering aan jullie huwelijk op film ! Ik film jullie bruiloft al vanaf €505*,-. U kunt bij Creavidi kiezen uit drie verschillende pakketten om jullie bruiloft te laten filmen. Op zoek naar een betaalbare trouwfilm ? Bij Creavidi Videoprojects ben je aan het juiste adres voor een voordelige trouwfilm ! Bekijk hieronder alle pakketten. Zit het gewenste pakket er niet bij ? Neem contact met mij op voor jullie speciale trouwfilm. ​Alle mogelijkheden bespreekbaar.

Drone opdrachten
Aerial fotoshoot al v.a. 149 €

  • Immo opdrachten.
  • Luchtopnames van uw bedrijf of woning*
  • Zowel foto- als videoopnames tot 4K resolutie.
  • Aerial groepsfoto of video met drone*.
  • Foto op canvas, alu enz kant en klaar.
  • Foto met of zonder lijst afgeleverd.
  • Grenzeloze mogelijkheden.
  • Alle afmetingen van 20x30 tot 140x300cm.
Contacteer ons

*Indien de locatie het reglementair toelaat.

 De persoon achter de lens

Optimist, perfectionist en gepassioneerd wereldreiziger. Bij hem is alles gericht om waarnemingen zo bijzonder mogelijk vast te leggen op film of foto.
Hij houd van verre reizen, vreemde culturen en nieuwe mensen ontmoeten.
Reeds als prille tiener ontwikkelde zich zijn fascinatie voor het maken van film. Filmen met een super-8 camera, knippen en plakken van filmband, toen nog letterlijk met schaar en lijm.  Zo ontstond de passie voor film en fotografie bij Eddy. 
Vandaag zo'n 45 jaar later, doet hij nog steeds wat hem gelukkig maakt. Filmen, monteren en mensen laten mee genieten van de wondere wereld der visualisatie. De super-8 camera heeft vandaag plaats gemaakt voor de meest geavanceerde techniek waarmee hij zijn dagen vult.

Creavidi - Vlimmersebaan 6 - 2310 Rijkevorsel - 0476 347030

Algemene Voorwaarden

(c) Eddy Torremans - 2020